Arts escèniques

Públic
Públic en general
Infants

Una quarantena d’obres de teatre gratis en “streaming”

A continuació us oferim totes les obres de teatre que les diferents sales i companyies ofereixen en “streaming” durant aquests dies de confinament

Dansa Mercat de les Flors

#NoEtDesballis, la dansa continua a casa teva

Challenge Dia internacional de la Dansa

La Compañía Nacional de Danza i el Ballet Nacional de España volen que el públic s’uneixi a ells en aquesta celebració de l’any 2020 participant en el repte que han proposat els directors d’ambdues entitats. Volen animar a que la gent publiqui en qualsevol de les xarxes socials un video ballant una coreografia que han proposat tant Joaquin de Luz com Rubén Olmo. Es pot escollir la que mes agradi o fer una barreja de les dues. Cal afegfir els hashtags #YoBailoenCasa #DíaInternacionalDanza y #challengedanza

Festival Sismògraf (dansa), Seminari urgencia climàtica i cultura

En la jornada, acogida por el Festival Sismògraf, se analizarán casos prácticos sobre cómo minimizar el impacto en el medio ambiente de las prácticas culturales con el objetivo de poner en agenda medidas rápidas y contundentes sobre el medio ambiente desde el sector cultural. En ella participarán expertas y expertos del campo de la historia del arte, el comisariado, la programación y la práctica artística.

Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem:

El MNAC proposa als nens aquest conte basat en la seva coneguda obra Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem: “La volta al món d’en Pere i en Ramon”.

La companyia Lazzigags

La companyia Lazzigags ha obert al seu canal de YouTube els vídeos d’uns quants dels seus espectacles més coneguts, com La Berta i el seu robot, Tom Sawyer detectiu i o Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos.

El procés creatiu del coreògraf

A Choreographer’s Creative Process in Real Time | Wayne McGregor | TED Talks

Dansa

Wayne McGregor: Atomos

Teatre Nacional de Catalunya

El Teatre Nacional de Catalunya des de casa

Festival Temporada Alta

AntiVirusTA, píndoles d’arts escèniques per gaudir des de casa

El Liceu

El Liceu ofereix òperes de forma gratuïta durant el confinament

Arte concert

Plataforma general d’arts escèniques

My opera player

Plataforma general d’arts escèniques

El petit Dalí i el camí cap als somnis

Podreu gaudir d’una gran aventura protagonitzada per en Salvi, un petit artista de Figueres que un dia, mentre dibuixa a la platja, troba dins l’aigua una clau gegant. Una clau que li obrirà la porta d’accés a aquell espai de somnis poblat per les criatures que apareixen a l’obra de Dalí.

El Lliure ve a casa vostra

Programació digital en temps de confinament del Teatre Lliure

Pippi Langstrump 10è aniversari

Obra de teatre feta al Jove Teatre Regina el 30 de març de 2015