Altres propostes

Públic
Públic en general
Gent gran

Atrapats al museu! Escape room del museu Agbar

Us imagineu que sou aquestes gotes per un dia? Aquesta serà la vostra missió. Conèixer tots els secrets del Museu de les Aigües per aconseguir sortir de l’aqüífer a través del pou Fives-Lille i poder arribar fins a l’aixeta de casa vostra. L’aigua de tota l’àrea metropolitana de Barcelona està en perill. Esteu preparats? Necessitem la vostra astúcia i ajuda per salvar l’aigua! Podeu jugar des de qualsevol dispositiu, mòbil, tauleta o ordinador.
S’activa 18 de maig, dia internacional dels museus.

La gorja d’Olduvai – Tanzania

LLa gorja d’Olduvai o Oldupai és un jaciment arqueològic africà de Tanzània a la Gran Vall del Rift. En aquest documental fan un repas sobre la història d’aquest jaciment.

Visita des de casa el parc Kavango-Zambeze (Àfrica)

L’Àrea de Conservació Kavango-Zambeze va començar el 2009 com un projecte per crear a l’Àfrica un parc transnacional (Angola, Botswana, Namíbia, Zàmbia i Zimbabwe) de 519.912 km² a les conques dels rius Okavango i Zambeze. Inicià les seves activitats el 2010 i inclou diversos parcs nacionals i àrees de conservació ja establertes, entre elles les al delta del riu Okavango i les Cataractes Victòria. Actualment, la regió compta amb prop de 250.000 elefants, que novament poden desplaçar-se lliurement sobre grans distàncies en lloc de veure confinats com és el cas si fossin parcs més petits.

Idees per organitzar una semana a casa

A continuació us proposem propostes i idees per fer durant tota una setmana a casa amb els infants!

15 Proves per fer una gimcana a casa

Les gimcanes són una manera genial de fer una activitat en família en aquests dies de confinament, ja que podem combinar diferents tipus de proves i passar-ho molt bé infants i adults unint esforços per resoldre-les.

El Club del Ingenio – juegos para entrenar tu mente

Crucigramas, acertijos, sudokus, ilusiones ópticas para pasar un buen rato y ejercitar la mente

La Melodía maldita

Un altre escape room virtual per passar una bona estona que diu: ¿Te atreverías a escuchar una canción que dicen que está maldita?

Jocs de taula gratis i en línia

Què hi ha més tradicional que jugar a jocs de taula quan no es pot sortir de casa? Aquí teniu algunes propostes per fer-ho “online”!

Viatges virtuals

Recórrer el món sense sortir de casa:Diverses plataformes ofereixen fotografies i vídeos interactius que permeten acostar-se a molts punts del planeta.

Com fer mascaretes casolanes?

La majoria de mascaretes es fan amb roba, però hi ha altres materials per fabricar-les.

5 cursos on-line de franc

Amb el teu Carnet Jove ara tens 5 cursos virtuals, que t’ofereix de franc BENOWU, per millorar els teus coneixements: Fotografia, Creació d’Apps, Màrqueting Digital, Introducció 3Ds i Nutrició esportiva.

Concurs CJ

Quants mems del confinament has vist durant aquests dies? I quants n’has fet tu? Atreveix-te a fer el teu propi MEM SOBRE EL CONFINAMENT i participa en el sorteig de 5 subscripcions a FILMINCAT!

Arregla la teva bicicleta

Com autoreparar una roda punxada de bicicleta en 4 passos

Aprofiteu el confinament i fer un hort urbà!

De ben segur que molts de vosaltres heu tingut la mateixa idea, però es que aquests dies de confinament ens poden portar a repensar moltes coses i, per exemple, crear un petit hort urbà al nostre balcó pot ser una bona idea. De fet, no cal comprar taules de cultiu, podeu utilitzar recipients de casa com ara ara carmanyoles, testos vells, ampolles de plàstic, etc. I fins i tot podeu fer germinar llegums, que de ben segur teniu a casa, o experimentar amb plantes com ara les pastanagues o les cebes, i plantar-les per veure què passa

Eduvic cooperativa

Un recull de manualitats, de jocs, d’activitats per fer en família, eines per millorar la comunicació interpersonal… una serie de propostes per viure millor el confinament

Speak english now

Recursos per practicar anglès

Expresso english

Podcast en anglès

4 escape rooms virtuals per jugar a casa

No es tracta d’escapar de la policia ni d’aquell veí que observa amagat al balcó qui surt massa al carrer. Ens referim a escape rooms tradicionals que s’han reinventat i que ens permeten viure una aventura sense sortir de casa i, en la majoria de casos, gratis.

Munta una videoconferència massiva amb amics i família

Les millors aplicacions i plataformes per fer videotrucades de treball o amb la família

Explora el cel des de la finestra o el terrat amb Star Walk

Alguna vegada heu mirat el cel i us heu preguntat quina era exactament aquella estrella que brillava tant? Amb aquesta APP gratuïta podreu descobrir els misteris del cel d’una manera espectacular.